5 nr
av

Vi Föräldrar

+ Mysigt sov-set 179 kr

Mysigt sov-set
Premie

Vi Föräldrar:

  • Tidningen för oss som inte nöjer oss med Google-svar!
Läs mer››
Allt detta ingår!

Bäddset med får!

Dessutom ingår det ett underbart skönt bäddset utsmyckad med små, söta får på. Setet är framtaget i 100% bomull. Mått påslakan: 110x125 cm. Mått örngott: 35 x 55 cm.
Värde: 299 kr

Allt detta ingår!

Mysig kaninskallra

Kaninskallran är inte bara gullig, utan är även mysig för ditt barn att gosa med. Mycket bra att ha i samband med exempelvis nattning eller med på utflykten till lekparken. Hela kaninen kan lätt tvättas och göras ren i 40 grader. Färg: Vit
Värde: 80 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för Vi Föräldrar. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris250kr
  • Mysigt sov-set, värde379kr
  • Totalt värde629kr
  • Du betalar endast179kr
  • Du sparar hela450kr
* porto 39kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Vi Föräldrar. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Vi Föräldrar

Varje dag är inte den andra lik – det beskriver ett föräldraskap ganska bra. Det kan kännas både läskigt, spännande och utvecklande att vara en förälder. Med en prenumeration på Vi Föräldrar får du som läsare den fantastiska möjligheten att ta del av andra föräldrars upplevelser och tips i denna underbara resa med barn. Ta del av roliga och moderna babyprodukter, frågor och svar från andra föräldrar och mycket mer. Välkommen som prenumerant på tidningen Vi Föräldrar!
Tidningen publicerades för första gången 1968 och är idag en mycket uppskattad läsarupplevelse för de redan aktiva prenumeranterna. Förlaget för tidningen är Bonnier Magazines & Brands AB där Sara Tuncel sitter som chefredaktör. Tidningen passar alla typer av föräldrar, oavsett ålder eller kön. Unna dig kvalitetstid tillsammans med Vi Föräldrar som delas ut till lyckliga läsare och prenumeranter 1 gång i månaden. Nu ingår även Vi Föräldrar digitalt! Detta gör det enkelt för dig att läsa tidningen oavsett vart du befinner dig.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 1968 / Chefredaktör: Sara Tuncel / Upplaga: 37000