Just nu!
32 sålda!
5 nr
av

Vi Föräldrar

+ Solskydds-kit 179 kr

Solskydds-kit
Premie

Vi Föräldrar:

  • Tidningen för oss som inte nöjer oss med Google-svar!
Läs mer››
Du får:

Solskyddsmousse från EVY (SPF 50)

Bli en av EVY’s alla användare genom att testa denna solskyddsprodukt som kommer i form av en mousse. Passar alla hudtyper – till och med överkänslig hy. Fungerar utmärkt för såväl ansiktet som kroppen. Moussen är hyperallergen, fri från parfym och klibbar inte. Innehåller: 150 ml
Värde: 219 kr

Du får:

Solskyddsmousse KIDS från EVY (SPF 30)

Även denna kommer från samma prisbelönta serie och kan användas på barn över 6 månader. Skyddar huden från UV strålar och låter samtidigt huden andas. Innehåller: 150 ml
Värde: 219 kr

Du får:

5 nr + digital tillgång!

Beställ hem Vi Föräldrar och få full digital tillgång till tidningen på köpet. Ladda ned appen på telefonen eller läsplattan och logga in med ditt personnummer.
Värde: 250 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan! Prenumerationsvillkor för Vi Föräldrar. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 5 nr, ord lösnrpris250kr
  • Solskydds-kit, värde348kr
  • Totalt värde598kr
  • Du betalar endast179kr
  • Du sparar hela419kr
* porto 39kr tillkommer
Beställ!

Prenumerationsvillkor för Vi Föräldrar. Prenumerationsvillkor för Tidningsbutiken.

Fakta: Vi Föräldrar

Varje dag är inte den andra lik – det beskriver ett föräldraskap ganska bra. Det kan kännas både läskigt, spännande och utvecklande att vara en förälder. Med en prenumeration på Vi Föräldrar får du som läsare den fantastiska möjligheten att ta del av andra föräldrars upplevelser och tips i denna underbara resa med barn. Ta del av roliga och moderna babyprodukter, frågor och svar från andra föräldrar och mycket mer. Välkommen som prenumerant på tidningen Vi Föräldrar!
Tidningen publicerades för första gången 1968 och är idag en mycket uppskattad läsarupplevelse för de redan aktiva prenumeranterna. Förlaget för tidningen är Bonnier Magazines & Brands AB där Sara Tuncel sitter som chefredaktör. Tidningen passar alla typer av föräldrar, oavsett ålder eller kön. Unna dig kvalitetstid tillsammans med Vi Föräldrar som delas ut till lyckliga läsare och prenumeranter 1 gång i månaden. Nu ingår även Vi Föräldrar digitalt! Detta gör det enkelt för dig att läsa tidningen oavsett vart du befinner dig.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 1968 / Chefredaktör: Sara Tuncel / Upplaga: 37000