4 nr
av

Vi Föräldrar

+ ARCY 129 kr

ARCY
Premie

Vi Föräldrar:

  • Tidningen för oss som inte nöjer oss med Google-svar!
Läs mer››
Du får:

Fri tillgång till magasinappen ARCY!

Bli prenumerant på tidningen Vi Föräldrar och få fri tillgång till magasinappen ARCY under 2021. Ta del av över 50 av Sveriges populäraste magasin.
Värde: 356 kr

Du får:

4 nr + digital tillgång!

Beställ hem Vi Föräldrar och få full digital tillgång till tidningen på köpet. Ladda ned appen på telefonen eller läsplattan och logga in med ditt prenumerationsnummer.
Värde: 256 kr

1. Fyll i din adress!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Vi Föräldrar.

2. Hur vill du betala?
Ditt erbjudande:
  • 4 nr, ord lösnrpris256kr
  • ARCY, värde356kr
  • Totalt värde612kr
  • Du betalar endast129kr
  • Du sparar hela483kr
Beställ!

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!
Genom att klicka Beställ godkänner du villkoren för Tidningsbutiken och Vi Föräldrar.

Fakta: Vi Föräldrar

Varje dag är inte den andra lik – det beskriver ett föräldraskap ganska bra. Det kan kännas både läskigt, spännande och utvecklande att vara en förälder. Med en prenumeration på Vi Föräldrar får du som läsare den fantastiska möjligheten att ta del av andra föräldrars upplevelser och tips i denna underbara resa med barn. Ta del av roliga och moderna babyprodukter, frågor och svar från andra föräldrar och mycket mer. Välkommen som prenumerant på tidningen Vi Föräldrar!
Tidningen publicerades för första gången 1968 och är idag en mycket uppskattad läsarupplevelse för de redan aktiva prenumeranterna. Förlaget för tidningen är Bonnier Magazines & Brands AB där Sara Tuncel sitter som chefredaktör. Tidningen passar alla typer av föräldrar, oavsett ålder eller kön. Unna dig kvalitetstid tillsammans med Vi Föräldrar som delas ut till lyckliga läsare och prenumeranter 1 gång i månaden. Nu ingår även Vi Föräldrar digitalt! Detta gör det enkelt för dig att läsa tidningen oavsett vart du befinner dig.
  • Land: Sverige / Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 12 / Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
  • Startår: 1968 / Chefredaktör: Sara Tuncel / Upplaga: 37000
2170E110-9FED-403D-924C-8EFD6AF61168